Home
Dienstapotheek
Plattegrond
Nieuws
Medicijninfo
Inloggen
Site info
 
24uurs apotheek Waterland
's Avonds, 's nachts, weekends & feestdagen
Disclaimer
Over de site van de apotheek

Uw apotheek optimaliseert zijn klantenservice door middel van internet. Daartoe biedt de apotheek zijn kennis online aan op een eigen site. 24 uur per dag kunnen bezoekers van de site informatie krijgen over geneesmiddelen en andere aan gezondheid gerelateerde onderwerpen.

Pharmeon en de apotheker aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website en/of informatie welke via een doorlink(s) wordt bezocht. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

De bouw en redactie van deze site wordt verzorgd door Pharmeon, Uw Apotheker Online, een full service internet onderneming gespecialiseerd in het verlenen van internetdiensten binnen de gezondheidszorg. De internetoplossingen van Pharmeon ondersteunen medische professionals bij het bieden van online zorg aan de consument. Een ervaren en deskundige redactieraad van apothekers en een redactie van terzake kundige journalisten waarborgen de kwaliteit van de informatievoorziening.
Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer versie 6 en hoger.


copyright Apotheken Purmerend en Monnickendam