Home
Bijwerkingen?
Nieuws
Medicijninfo
Tips voor op reis
Diabetesservice
Pilservice
Contact
Links
Inloggen
Site info
 
 
 


Welkom bij 24-uurs apotheek Waterland


De 24-UURS APOTHEEK WATERLAND is een poliklinische apotheek in de centrale hal van het WATERLANDZIEKENHUIS te Purmerend. Zoals de naam al doet vermoeden kunt altijd bij ons terecht voor geneesmiddelen en advies. Wij zijn dus 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend!


De 24-uurs apotheek Waterland werkt nauw samen met specialisten, regionale apothekers en huisartsen. Wanneer u wordt opgenomen in het Waterlandziekenhuis geven wij op verzoek van de behandelde arts door welke geneesmiddelen u thuis gebruikt. Als één van de weinige openbare apotheken in Nederland hebben wij inzage in de laboratoriumuitslagen in het ziekenhuisinformatiesysteem. Voor u als pati´┐Żnt heeft dit als voordeel dat wij beter in staat zijn uw geneesmiddelgebruik te bewaken.

In het bijzonder willen we de nieuwe bezoekers van het DIALYSECENTRUM welkom heten. Kijk onder het kopje 'NIEUWS' voor meer informatie over onze services.

Mocht u vragen hebben over ons privacybeleid of benieuwd zijn naar onze andere services; neem contact met ons op via de website of kom langs:
 

WATERLANDLAAN 250
1441 RN PURMEREND
TEL: 0299-457900
FAX: 0299-457950
copyright 24-uurs apotheek Waterland